10. Skup muzejskih pedagoga – poziv na sudjelovanje

Baner

10. skup muzejskih pedagoga Hrvatske

s međunarodnim sudjelovanjem

GRANICE I VIZIJE

07.-10.11.2018.

Gradska galerija Antun Gojak, Don Mihovila Pavlinovića 1, Makarska

Poziv 

Sekcija za muzejsku pedagogiju i kulturnu akciju Hrvatskog muzejskog društva, u suradnji s Gradskom galerijom Antun Gojak u Makarskoj, poziva Vas na sudjelovanje u radu 10. skupa muzejskih pedagoga Hrvatske s međunarodnim sudjelovanjem.

S obzirom na dvadeset godina djelovanja Sekcije za muzejsku pedagogiju i kulturnu akciju HMD-a, kao i deseto okupljanje muzejskih pedagoga i drugih stručnjaka koji djeluju na području muzejske edukacije, ovogodišnjim Skupom bismo razmotrili granice i vizije unutar struke, i to s osvrtom na proteklih dvadeset godina, kao i s pregledom sadašnjih postignuća te pogledom u nadolazeće razdoblje. U tom smislu bilo bi zanimljivo sagledati koje su granice uspješno pomaknute i prijeđene, a koje još uvijek predstavljaju prepreke u radu; koje su vizije ostvarene, a koje su ostale vizije i danas; razlikuju li se ideje, vizije i metode muzejske edukacije danas u odnosu na proteklih 20 godina; možemo li predvidjeti izazove u budućnosti i predložiti nova rješenja?

Pozivamo Vas da u radu Skupa sudjelujete izlaganjem ili posterom.

Vaše izlaganje/poster i/ili sudjelovanje možete prijaviti do 15.05.2018. na adresu pedagozihmd@gmail.com s naznakom Prijava za sudjelovanje na Skupu.

 

Obrazac za prijavu sudjelovanja te prijavu rada i sažetka pronađite ovdje.

Više o skupu i uplati kotizacije pronađite ovdje.

Vaš HMD