23. EMA – Konferencija za medije

TISKOVNA KONFERENCIJA – PREDSTAVLJANJE 23. EDUKATIVNO-MUZEJSKE AKCIJE

POVODOM MEĐUNARODNOG DANA MUZEJA

L A Đ A

16. 4. 2018. u 12 sati

 

Hrvatsko muzejsko društvo – Sekcija za muzejsku pedagogiju i kulturnu akciju i ovogodišnji muzej-domaćin Gradski muzej Karlovac pozivaju Vas na tiskovnu konferenciju – predstavljanje 23. EMA-e povodom obilježavanja Međunarodnog dana muzeja.

Od 18. travnja do 18. svibnja 65 hrvatskih muzeja i ustanova postat će „lađe“ i time se uključiti u obilježavanje Međunarodnog dana muzeja 2018. godine.

Pridružite nam se na predstavljanju Akcije u ponedjeljak, 16. travnja u 12 sati u Brođanima kraj Karlovca na žitnoj lađi „Zora“.

Program počinje u 12 sati prezentacijom ovogodišnje Akcije i sudionika kroz programsku knjižicu i plakate uz prigodni domjenak i kratku vožnju na žitnoj lađi „Zora“ po rijeci Kupi.

Molimo Vas da dolazak potvrdite na e-mail: ladja23.ema@gmail.com ili tel. 047 615 980 (Matea Galetić, Gradski muzej Karlovac) do petka, 13. 4. 2018.

Okupljanje sudionika tiskovne konferencije bit će u 11 sati ispred Gradskog muzeja Karlovac na Strossmayerovom trgu 7, odakle ćemo se zajedno uputiti prema Brođanima.

Pozivnicu na konferenciju preuzmite ovdje.

Kartu s uputama preuzmite ovdje.

 

Veselimo se Vašem dolasku i zajedničkom druženju na lađi,

 

S poštovanjem,

 

Voditeljica 23. EMA-e:                                               Predsjednica Hrvatskog muzejskog društva:

Matea Galetić                                                                mr. sc. Vlasta Krklec, muzejska savjetnica

Muzejska pedagoginja i kustosica GMK

Lađa