10. skup muzejskih pedagoga – II. poziv

Baner

10. skup muzejskih pedagoga Hrvatske

s međunarodnim sudjelovanjem

GRANICE I VIZIJE

07.-10.11.2018.

Gradska galerija Antun Gojak, Don Mihovila Pavlinovića 1, Makarska

Poštovane kolegice i kolege,

donosimo Vam drugu obavijest vezanu uz 10. skup muzejskih pedagoga s međunarodnim sudjelovanjem “Granice i vizije” koja uključuje i informacije o smještaju u Makarskoj za vrijeme trajanja skupa.

Tekst II. poziva preuzmite ovdje.

Važni datumi i obavijesti vezani uz skup:

Pozivamo Vas da u radu Skupa sudjelujete izlaganjem ili posterom.

Vaše izlaganje/poster i/ili sudjelovanje možete prijaviti do 15.05.2018. na adresu pedagozihmd@gmail.com s naznakom Prijava za sudjelovanje na Skupu.

Obrazac za prijavu sudjelovanja te prijavu rada i sažetka možete preuzeti ovdje.

Obavijest o prihvaćanju teme ili postera bit će poslana na Vašu adresu najkasnije do 15.06.2018. Svi prihvaćeni radovi bit će predstavljeni u Knjizi sažetaka i dostupni svim sudionicima Skupa. Predviđeno je da radovi predstavljeni na Skupu budu objavljeni u Zborniku radova 10. skupa.

Kotizacija

  • rana kotizacija: 300,00 kn
  • rana kotizacija za članove Sekcije za muzejsku pedagogiju i kulturnu akciju HMD-a s plaćenom članarinom za HMD: 250,00 kn
  • redovna kotizacija: 400,00 kn
  • kotizacija na dan Skupa: 500,00 kn

 Kotizacija uključuje: sudjelovanje u radu Skupa, radni materijal, potvrdu o sudjelovanju na Skupu, knjigu sažetaka radova, osvježenje u pauzama, svečanu večeru, radni dio Skupa na terenu s ručkom. Ručkovi tijekom trajanja Skupa neće biti organizirani, osim na terenskom obilasku zadnji dan Skupa.  Rok za uplatu rane kotizacije je 21.09.2018. Nakon toga datuma uplaćuje se iznos redovne kotizacije. Vaš HMD