Epidemiološke mjere u Noći muzeja

Poštovani sudionici Digitalne Noći muzeja,

zahvaljujemo Vam na registraciji i sudjelovanju u ovogodišnjoj manifestaciji Noć muzeja, 28.1.2022. godine.
Ponosni smo na činjenicu što je zaključno sa 24.01., svoje programe za sudjelovanjem u Digitalnoj Noći muzeja prijavilo 190 muzejskih i drugi baštinskih ustanova, obrazovnih institucija, knjižnica, arhiva i dr.

Muzeji koji planiraju biti otvoreni za posjetitelje u Digitalnoj Noći muzeja, sukladno svojim mogućnostima i odabranom terminu od 18.00 sati do 00.00 sati iza ponoći, organiziraju posjete u nadležnosti svojih institucija sukladno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera RH.

Za detalje, donosimo poveznicu na mrežne stranice sa stranice Ministarstva kulture i medija, koji donosi mjere suzbijanja širenja virusa COVID-19, a odnose se na održavanje profesionalnih kulturno-umjetničkih izvedbi-programa-manifestacija.

https://min-kulture.gov.hr/vijesti-8/novom-odlukom-propisane-mjere-za-odrzavanje-profesionalnih-kulturno-umjetnickih-izvedbi-programa-i-manifestacija-21744/21744

Također molimo one institucije koje će biti fizički otvorene za posjetitelje da nam po završetku programa jave ukupan broj posjetitelja na mail: nocmuzeja@hrmud.hr

Zahvaljujemo svim sudionicima NM 2022 na trudu i posebnim aktivnostima u ovim iznimnim uvjetima!

Vaš tim Noći muzeja