Obavijest o članarini

Poštovani članovi,

novi Zakon o udrugama donesen je 6. lipnja na 13. sjednici Hrvatskog sabora te je stupio na snagu 1. listopada 2014. godine (Zakon o udrugama Narodne novine, br. 74/2014).

Prema novom Zakonu udruge su dužne voditi evidencijske liste članova sa opširnijim podatcima o članovima kao što je OIB, datum rođenja i datum/godina učlanjenja.

Obzirom da je predviđen inspekcijski nadzor nad vođenjem liste članova sukladno novom Zakonu kao i prekršajne odredbe za neispunjavanje postavljenih uvjeta ljubazno Vas molimo da ispunite obrazac koji se nalazi u prilogu.

Ispunjeni i potpisani obrazac molimo poslati na Hrvatsko muzejsko društvo, Rooseveltov trg 5, P.P. 241, 10000 Zagreb ili  skenirani ispunjeni i potpisani obrazac na e-mail: tajnica@hrmud.hr

Članski obrazac HMD-a preuzmite  ovdje 

Također podsjećamo na uplatu članarine za 2015. godinu

Uplate se vrše putem univerzalnog naloga za plaćanje (opća uplatnica) u  Fini, Hrvatskoj pošti ili bilo kojoj banci ili direktno na račun HMD-a putem internet bankarstva.

Iznos članarine je 100,00 kn godišnje za redovne članove i 50,00 kn godišnje za umirovljenike.

 

Molimo Vas da u univerzalni nalog za plaćanje upišete slijedeće stavke:

Platitelj: Vaše ime i prezime

Primatelj:  HMD, Rooseveltov trg 5, Zagreb

IBAN  primatelja:  HR9223600001101471641

Model: 02 (određene banke ne prepoznaju Model i nije ga potrebno upisati)

Poziv na broj primatelja: vaš id broj – 15

Opis plaćanja:  članarina za 2015.

Ukoliko uplaćujete zaostatke od prošlih godina, molimo navesti sve godine koje plaćate.

Prilikom zaprimljene uplate na Vašu kontakt adresu biti će poslana markica za 2015. godinu. Nakon uplate slobodno kontaktirajte tajnicu Društva kako bi ubrzali proces dostave markica.

Ukoliko Vašu članarinu plaća Vaš muzej koji prema fiskalnoj odgovornosti treba račun kako bi platio članarinu molim kontaktirajte tajnicu Društva kako bi Vam računovodstvo HMD-a ispostavilo isti.

univerzalni nalog za plaćanje zaposleni 2015

Primjer ispunjenog univerzalnog naloga za plaćenja članarine